Pagina's

dinsdag 24 januari 2023

Van harte

 Hoi allemaal,

Deze 2 kaartjes heb ik ook gemaakt met de plaatjes die ik bij de kringloopwnkel heb gekocht. Zo leuk voor de slimlinemallen. Het papier is van de Action.

En ik heb weer een hoop bloggen geschrapt van mijn lijstje. Ik word toch altijd een beetje onrustig van al die challenges. De nederlandse bloggen volg ik nog wel maar een hoop buitenlandse zijn er weer vanaf. En natuurlijk hoef ik niet mee te doen maar dit geeft wel meer rust. Bekend voor jullie?

Fijne dag! 


 15 opmerkingen:

 1. Je hebt leuke nostalgische plaatjes gescoord bij de Kringloopwinkel, en er een paar leuke kaarten mee gemaakt. Heel herkenbaar dat je overal aan mee wil doen, daarom volg ik ook alleen Ned. blogs. Sinds kort laat ik het soms ook aan me voorbij gaan als het niet lukt!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaarten met de plaatjes van de kringloop. Ik doe het vaak andersom… ik maak wat ik zelf leuk vind… en wat ik nodig ben en dan kijk ik of er een uitdaging is…. Vind het wel leuk om te schetsen… laat me niet opjagen door uitdagingen… het mag moet niet… hobby… zo blijft het leuk. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beide leuk !!!!!!
  Plaatjes passen er perfect bij !
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaarten en heel leuk papier en plaatjes!
  Ik doe alleen mee aan challenges als ik op dat moment een kaart nodig heb die voldoet aan het thema en niet omdat het moet. Anders word je inderdaad onrustig door de druk die erachter zit.
  Groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 2 super leuke creaties Caroline, ook ik doe alleen maar mee als ik een kaart nodig heb waar ik het in kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooie kaartjes met de leuke plaatjes, ik doe gewoon mee met de challenges die ik leuk vind en waar ik wat mee kan hangt vaak ook af van het thema
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie slimline kaartjes met leuke plaatjes. Het DP heb ik ook nog. Het geeft idd een boel rust om met minder challenges mee te doen. Het scheelt best veel tijd en stress.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaartjes met de leuke plaatjes, ik maak niet speciaal een kaart voor een challenge, doe wel mee als ik ze gewoon kan linken, kost wel veel tijd..
  Groetjes,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaartjes Caroline. Leuke plaatjes erop.
  Ik kijk ook meestal bij de Nederlandse blogs voor challenges, of er moeten digi's zijn als prijsje. En meestal maak ik iets en kijk daarna pas of het bij een challenge past.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kaart Caroline.
  Ik doe mee aan een challenge als ik de kaart nodig heb.
  Of ik maak een kaart en dan kijk ik wel waar ik die mee kan laten doen.
  Groetjes Elle-Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gave kaartjes Caroline, met deze leuke plaatjes. Die passen inderdaad heel goed bij de slimline modellen. Ik heb meestal alleen de kerstblogs, op een enkele uitzondering na. Dan heb je ook al een schifting.
  GROET, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke plaatjes heb je bij de kringloopwinkel gevonden. Mooie Kaartjes heb je ermee gemaakt. Het lukt mij ook niet hoor om met veel challenges mee te doen.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige plaatjes! Wat leuk dat je die vond... En ja ik heb er ook een hoop afgedaan, maar soms komt er dan weer zo'n leuk challengeblog voorbij....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ook deze plaatjes zijn supergaaf en jij weet er weer hele leuke kaarten mee te maken Caroline! Oja heel herkenbaar, ben al een hele tijd geleden gestopt met de meeste challenges…heb het al druk met alle verjaardagen het hele jaar hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Amazing set of masculine cards.
  Thanks for playing along with us at our present challenge at Creative Crafting Uncles and good luck. Hope you will join us next challenge again.

  Crafty greetings
  Alex

  *Owner* Creative Crafting Uncles >
  *DT + Admin* Do-Al(l) Kreatives >
  *DT* Kreativ-Tanten Challenge
  Alex' Kreative Seite

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten.
Ik lees ze altijd met veel plezier.

Lieve groetjes Caroline