Pagina's

woensdag 4 januari 2023

Jarig op nieuwjaarsdag

 Goeiemorgen allemaal,

Allereerst de beste wensen voor iedereen! Ik moet ook echt weer zin krijgen om kaartjes te maken, te bloggen, zit nog een beetje in de realxmodus haha. Nou ja, relax..... met de nieuwe meubelen was het meteen kasten opruimen dus een hoop weggedaan. Ook weer een opgeruimd gevoel. 

Nieuwjaarsdag was mijn achternichtje jarig en natuurlijk ging daar een kaartje naartoe. Het plaatje is van Syta, papier van de Action en de rondjes van memorybox en de tekst van Carlijn Design.

Deze kaart doet mee bij:
creationsinpink
daranddiane  

Goeie voornemens heb ik niet maar ik ga wel proberen mijn kaartjes wat anders te maken zodat er maar 1 postzegel op hoeft. Ik stuur ook wel naar iedereen een kaartje, trouwdagen, verjaardagen van neven en nichten en hun kinderen, tantes en ooms...... Misschien daarin een verandering maken haha. In ieder geval voor de achterneefjes- en nichtjes nog wel. Niks is zo leuk als een kaartje krijgen als kindzijnde toch?

Fijne dag!


 

16 opmerkingen:

 1. Mooie kaart met dit leuke plaatje. Ik vind het moeilijk om een kaart toch leuk aan te kleden en maar 1 postzegel nodig te hebben!
  Groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een enig kaartje! Zo jongedamesachtig.
  En wat de kaarten betreft onder de 20 gram...ik zie het maar als horende bij mijn hobby. Ik koop liever minder nieuwe spullen voor mijzelf, dan dat ik iemand geen kaart stuur. Maar minder zware kaarten maken is een hele goede oplossing! Dus we gaan wat meer CAS kaarten bij je zien??😉

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke kaart voor de jarige, Caroline.
  In je goede voornemens kan ik me helemaal vinden. Ik heb de verjaardagpostlijst van de familie een paar jaar geleden aangepast en de 20 gramregel toegepast ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart voor de jarige.
  Ja je zit zo boven de 20gram.Bij mij is het verschillend wat ik maak , maar meestal is het er boven.
  Groetjes Elle-Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kaartje voor je achternichtje. Ik vind het een probleem om onder de 20 gram te blijven. Meestal zit ik er nét boven, dus kan ik net zo goed gewoon 'los' gaan.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Allereerst voor jou ook de allerbeste wensen voor een mooi nieuw jaar Caroline. Je hebt een superleuke kaart gemaakt voor je achternichtje! Precies een meisjeskaart! 🙂 Is het mogelijk een idee om dan enkele kaarten te gaan maken met een steuntje erachter zodat het toch nog kan staan? Dat scheelt altijd in gewicht... want de portokosten rijzen zo zachtjes aan wél de pan uit...
   Voor vandaag nog een fijne dag.
   GROET en Voorspoed, Wilma.

   Verwijderen
 6. wat een mooi kaartje met de vrolijke kleurtjes en leuke plaatje en details

  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sweet card! Love her big glasses. Thanks for helping us celebrate our Seventh Birthday at Double D Challenges.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaart met een heel leuk plaatje, ik ga ook minderen hoor, ik had met kerst best wel veel kaarten, waar 2 kerstzegels op moesten en nu is prijs van een postzegel €1,01, echt niet normaal meer,
  Groetjes,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk kaartje! Er gaat toch niks boven een zelfgemaakte kaart vind ik, maar goed, ik heb ook niet zo'n grote familie 😄. Maar ik maak tegenwoordig ook meer kaarten tot 20 gram, niet bewust, dat ligt aan de stijl. Vroeger maakte ik nog wel eens vintage kaarten en dan heb je vaak een hoop lagen en frutsels. 2023 less is more?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een heel leuk kaartje en een prachtig plaatje gebruikt.
  Voor iedereen is een kaartje altijd een welkome verassing.
  Maar om alle keren twee postzegels is wel een beetje te veel van het goede , dus weegschaal erbij en kan het er wel op of niet.
  Lastig want ik hou altijd van dit erbij en dat is leuk . Succes we gaan het zien met je kaartjes.
  groetjes Marjan.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heel leuk kaartje!
  Kaartjes versturen is leuk maar wordt echt duur he. De postzegels zijn hier 1 januari 15 % duurder geworden... Mijn zoon stelde voor om mijn kerstkaartjes in te scannen en dan door te mailen naar iedereen... ;-)
  groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke kaart met dit plaatje voor je achternichtje! Het is zo jammer dat ze onze leuke hobby bijna onmogelijk maken door de dure postzegels. Van mijn verstuurde kaarten moeten de meesten ook nog naar Nederland. Dat vind ik niet erg, als ze dan ook maar aankomen!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Adorably cute card, I am sure your niece loved it!
  Thank you for joining our challenge at Double D!
  Diane DD Co-Owner
  {Nellies Nest}
  {Double D}
  {Stencil Fun}

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een vrolijke feestelijke kaart Caroline!
  Ach praat me niet van de post….prijzen zijn zeker abnormaal voor ons kaartenmaaksters (stuurde pas een kaart naar België: € 3,30 aan postzegels 🙈 ) en dan maar hopen dat hij aankomt. Hier is de bezorging drama, volgens mij hebben wij geen bezorger; krijgen misschien 1x per weer post…..xx

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten.
Ik lees ze altijd met veel plezier.

Lieve groetjes Caroline