Pagina's

maandag 17 juni 2024

Zon, zee en strand. Helaas niet voor ons......

 Hoi allemaal,

Ik had dit kaartje opgestuurd naar Gerda's Hobbyshop en kan hem nu mooi mee laten doen aan de challenge van 4-seasonchallenge waar het thema deze maand water is. Alle materialen zijn van MD behalve het papier wat van Noor!Design is.


Deze kaart doet mee bij:
4-seasonchallenge
kaartjes-inspiratie-challenges

En helaas hebben wij onze vakantie moeten annuleren. Vrijdagmorgen schoot het in mijn rug en kon ik niet meer op of om. We zouden 's nachts vertrekken naar Frankrijk. Sterke pijnstillers en spierverslappers gekregen maar dat ging allemaal te langzaam dus gisteren besloten om te annuleren. Een lange autorit zie ik zowieso nu niet zitten en om uren te wandelen, wat we altijd graag doen, gaat niet lukken.
Een behoorlijke domper dus. We blijven dus voorlopig thuis en misschien dat we nog een paar dagen in Nederland weg kunnen over een week of wat.

Gelukkig slaan de medicijnen nu wat aan en ben ik iets soepeler maar nog wel zwak in mijn rug. Op een rechte stoel zitten gaat een poosje goed dus kan ik in ieder geval nog een beetje proberen te knutselen. De hele tijd voor je uitkijken wordt je ook niet vrolijk van.

Fijne dag!



donderdag 13 juni 2024

Kerstkaartje week 24

 Hoi allemaal,

Bijna op de helft van het jaar, week 24 al dus de wekelijkse kerstkaart. Ik heb de sketch gebruikt van cheerfulsketcheschallenge en hij was in een mum van tijd klaar. Dit is wel eens anders haha. Het papier, tekst en bezem zijn van MD. Het plaatje is van Yvonne Creations.


Deze kaart doet mee bij:
52weekstochristmas

Fijne dag!


 

dinsdag 11 juni 2024

Ans is jarig!

 Hoi allemaal,

Vandaag is Ans jarig en dit kaartje maakte ik voor haar. Hopelijk is hij al aangekomen...
Papier is van Maja Design, plaatje van Syta, tekst van Sl. De leuke bloemenblaadjes leende ik van Nicolette.


Fijne dag!




zondag 9 juni 2024

Gefeliciteerd

 Hoi allemaal,

Vandaag een mannenkaartje die ik laatst heb gemaakt met papier van Craft o clock. Ik vind het soms wel fijn dat er ook bijpassende plaatjes bijzitten. Kan je meteen lekker door. De tekst is van Crealies.


Deze kaart doet mee bij:
daisychainchallenge
thesisterhoodofcrafters

Gisteren had ik voor het eerst een naaidag. Met ongeveer 30 andere dames  heel de dag lekker naaien, kletsen, patronen uitwisselen en lekker lunchen. Ik heb ondanks het gezellige kletsen toch nog wat items af kunnen naaien.
Ondanks de zenuwen die ik toch wel een beetje had, ik had ging alleen, viel het natuurlijk allemaal mee haha. Allemaal dezelfde hobby dus dat praat meteen lekker. Op naar de volgende keer!

Fijne zondag!


donderdag 6 juni 2024

Kerstkaartje week 23

 Hoi allemaal,

Deze week weer veel materialen van MD gebruikt voor mijn kerstkaartje. Daar val ik toch steeds op terug. Behalve de randmal die is van Noor!Design.

Deze kaart doet mee bij:
52weekstochristmas

Fijne dag!


 

dinsdag 4 juni 2024

Doe maar even rustig aan

 Hoi allemaal,

Dit kaartje heb ik in maart naar Diny gestuurd toen ze helaas met haar enkel in het gips moest. Ze kon natuurlijk moeilijk 'uit de voeten' (grapje) dus had toen even een opkikkertje gestuurd. Het was er nog niet van gekomen om hem te laten zien. En dat kwam goed uit want nu kan hij meedoen aan de challenge bij carlinskaartenparadijs. Het blauwe druifje groeit in de tuin en de kaart heeft de kleuren geel, blauw en groen die ook in de regenboog terugkomen.



Deze kaart doet mee bij:
carlinskaartenparadijs

Ook heb ik nog een top 3 plaatsje gehaald:


Fijne dag!

 



zondag 2 juni 2024

Mannenkaartje

 Hoi allemaal,

Vandaag mag ik mijn kaartje laten zien voor kaartjes-inspiratie-challenges waar ze deze maand een mannenkaart willen zien. Ik heb dit kaartje gemaakt. De basis is een mal van SL en het papier is van Mintay papers-Garage. De tekst is van Ali en de bingo kaartjes heb ik van Nicolette geleend. Geen idee van wie deze zijn.


Ook heb ik nog gewonnen bij:

Fijne dag!



zaterdag 1 juni 2024

5 jaar getrouwd en dat vieren we met cocktails!

 Hoi allemaal,

Vandaag is de nieuwe challenge begonnen op ons blog. Daar vragen we deze maand cocktails op je kaartje. En dit kaartje heb ik gemaakt voor Ed en Eline die gisteren 5 jaar getrouwd waren. We zijn dat gisteravond gezellig gaan vieren.
Papier is van Studio Light, plaatje is van Syta. Deze is gemat op een mal van Ali, de teksten zijn van MD en Craft emotions. De lieve aardbeitjes zijn ook van MD en net als ik houdt Eline heel erg van aarbeien. De basis is een mal van DDBD


Fijne dag!