Pagina's

vrijdag 17 mei 2024

Deep under the sea

 Hoi allemaal,

Toen ik het nieuwe papier van MD had gekocht ben ik er meteen mee aan de slag gegaan om een kaartje te maken voor Gerda's Hobbyshop. Ik had nog een vel met de plaatjes van de zeemeermin en dit paste perfect bij het papier. De mal van MD herkennen jullie ook vast wel, hier past het plaatje mooi in. De bellen zijn van memorybox. In dit geval vind ik het net luchtbelletjes. De losse schelpjes enzo zijn van Joy Crafts van verschillende setjes



Deze kaart doet mee bij:
knutselsenkadootjes

Fijne dag!

PS: denken jullie nog aan onze challenge bij  2sistersontheblog. We hebben daar nog maar 5 deelnemers! En zo moeilijk is de challenge toch niet? Denken we.....


 

donderdag 16 mei 2024

Kerstkaartje week 20

 Hoi allemaal,

Al bijna op de helft van het jaar en het lukt me maar niet om in de kerstsfeermood te komen dus deze week een kaartje die ik nog in mijn mapje had zitten.het mooie papier is van Craft o clock en de tekst is van MD net als de basis slimline.

Deze kaart doet mee bij:
52weekstochristmas

Fijne dag!


 


dinsdag 14 mei 2024

Een dikke knuffel

 Hoi allemaal,

 Vandaag een kaartje wat ik heb gemaakt voor Gerda's Hobbyshop. Het plaatje is van Gerda, het papier van Maja. Het hart, de tekst en de bloemen zijn van MD.

Fijne dag!



maandag 13 mei 2024

Hartelijke groeten

 Hoi allemaal,

Jullie genieten ook vast wel van het mooie weer, heerlijk om weer zo lekker buiten te kunnen zijn.  Daarom een bloemenkaartje dit keer.

Deze kaart doet mee bij:
kaartjes-inspiratie-challenges

Gisteren een heerlijke dag gehad waarop Eline met de meisjes kwam na een week op vakantie te zijn geweest. En het leek wel alsof Ella zo gegroeid was! In 1 week tijd zo 'groot' ineens. Ze begint nu ook wat stapjes los te zetten dus dan gaat het snel!
Nadat Lianne en Arie naar een wijnproeverij waren geweest heeft Lianne lekker gekookt, heerlijk om zo aan te schuiven. Ik kreeg een mooi boeket pioenrozen en een uitnodiging voor high wine met Lianne en Eline. 

Fijne dag!



vrijdag 10 mei 2024

Mijn lieve vader is jarig!

 Hoi allemaal,

Vandaag wordt mijn lieve vader 86 jaar. Volop mantelzorger voor mijn moeder en nog altijd zo actief! Altijd in de weer en gunt zich geen momentje voor zichzelf..... ook dat kaarten we weleens aan want dat is ook nodig! Mijn vader houdt erg van bloemen, buiten op het balkon staan er veel bakken die hij met liefde verzorgt. Dus een bloemenkaartje mocht niet ontbreken vandaag.
 
En ik kon het niet laten om er toch weer een dieptekaartje van te maken. Plaatje is van facebook met de vierkante mal van MD. De tekst is van Studio Light.

Fijne dag!


 


donderdag 9 mei 2024

Kerstkaartje week 19

 Hoi allemaal,

Kerstkaartje plaatsen op Hemelsvaartsdag, voelt toch wel een beetje vreemd....

Deze week heb ik toch weer een dieptekaartje om te laten zien. Ook deze weer van facebook gehaald. Ik heb voor deze echt winterse kaart ook weer mijn Wintermal gebruikt van Noor!design. De bovenste sterren heb ik eraf geknipt anders vind ik het teveel van het goede. De vierkante mal van MD heb ik gebruikt voor de diepte en vond ik mooi terugkomen in het raam. De poinsettia's zijn van Noor!Design.


Deze kaart doet mee bij:
52weekstochristmas

Fijne zonnige dag!


woensdag 8 mei 2024

Veel sterkte

 Hoi allemaal,

Vandaag een kaartje wat ik heb gemaakt met het mooie papier van Studio Light. Ik heb van een ander vel uit het blok wat bloemen geknipt en die verhoogd opgeplakt.
De label is ook van Sl en de tekst is van MD.

Ik heb gisteren ook nog gewonnen bij:


Fijne dag!



dinsdag 7 mei 2024

Hoera een fruitastische dag!

 Hoi allemaal

Vrijdag en zaterdag hadden we de meisjes te logeren want papa en mama waren op vriendenweekend. Die kwamen zondagavond thuis en maandagmorgen gingen ze op vakantie met de hele familie van Ed. In Hongarije woont zijn oma en 1x in de 2 jaar gaan ze meestal met zijn allen daar naartoe.
Er kwam gisteravond al een leuk filmpje waar de kinderen heerlijk buiten waren. Ed zijn oma heeft daar een groot huis met vakantieverblijf erbij en een gigantische tuin dus de kinderen vermaken zich wel!

Vandaag een kaartje voor een tuinliefhebber. Papier is van Maja Design, plaatje van Syta.
Tekst van MD

Ik heb deze week dus even geen oppasdagje dus ik kan lekker aan de slag met het naaien voor Evi en Ella, voor mezelf, Arie wilde ook nog t shirts....... Hebben jullie nog uren in de verkoop haha, mijn dag is altijd te kort!

Fijne dag!



zaterdag 4 mei 2024

Ik wens je sterkte & kracht

 Hoi allemaal,

Een kaartje voor iemand uit de kaartenwereld die afgelopen zondag zijn partner is verloren. Wij hebben hem 1x in het echt gezien en verder alleen contact via facebook omdat hij weleens kaarten van Nicolette en mij kocht. Tot onze verrassing ontvingen Nicolette en ik een kaart de afgelopen week. Natuurlijk heb ik een kaartje voor hem gemaakt.

Het papier is van Studio Light en het plaatje is van Syta.

 

Voor iedereen die straks ook 2 minuten herdenkt, een goeie avond toegewenst!



donderdag 2 mei 2024

Kerstkaartje week 18

hoi allemaal,

Een kaartje met meerdere vouwen en een favoriet modelletje van mij. Plaatje is van Syta, papier van maja en de ovale mal is van Ali.


Deze kaart doet mee bij:
52weekstochristmas
52weekstochristmas (challenge)

Fijne dag!



woensdag 1 mei 2024

Wedding/anniversary

 Hoi allemaal,

Vandaag mag ik mijn kaartje laten zien die ik heb gemaakt als GD bij scrapping4funchallenges. Deze maand hebben ze daar het thema: wedding/anniversary.
Plaatje is van Syta en papier van MD. Met het parelrandje is het een chic kaartje geworden.

Deze kaart doet mee bij:
creationsinpink
kaartjes-inspiratie-challenges

Fijne dag!