Pagina's

dinsdag 5 april 2016

Mijn eerste schilderij

Hoi,
 
Vandaag een keer geen kaart van mij. Zoals ik in mijn profiel al schrijf heb ik jaren geleden ook geschilderd. Op cursus geweest en vooral aquarel trok mij aan. Ik heb ook wel met olieverf en acryl gewerkt maar mijn hart ligt bij aquarel.
Dit was mijn eerste schilderij. Daarna volgde er meer, voor mijn man, de kinderen, mijn vader en mijn schoonouders die toen 55 jaar getrouwd waren. Heel trots liet mijn schoonvader aan iedereen die op bezoek kwam zien wat ik gemaakt had. Het hangt dan ook nog pontificaal boven de eettafel. Lief he? O ja, ook voor mijn zus Nicolette heb ik nog een schilderijtje gemaakt. Maar goed, dit is dus mijn eerste schilderij en die hangt in de hal. Toch wel een beetje mijn trots. Maar waarom ik dit keer een schilderij laat zien is omdat er bij anmacreatief om alles wordt gevraagd behalve een kaart. Volgens mij voldoe ik daar wel aan haha.
 
 
Mijn schilderij doet mee bij:
 
Fijne dag!
 
 
 
 

2 opmerkingen:

 1. Heel mooi geschilderd Caroline.
  En jou schilderijtje staat hier mooi op mijn hobbykamertje :)
  Liefs Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw creativiteit is ook heel breed Caroline...leuk is dat! En wouw wat een mooi landschap heb je geschilderd! Aquarel is zowiezo mooi vind ik en het is prachtig gedaan! En nu zie ik ook dat Nicolette je zus is, haha
  Succes met de challenge hoor!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten.
Ik lees ze altijd met veel plezier.

Lieve groetjes Caroline