Pagina's

zaterdag 23 april 2016

Enjoy the little things......

Hallo allemaal,
 
Gisteren vertelde ik al dat mijn zus zou komen knutselen. Ja,ja, we hadden hier en daar al gelezen dat er bij de Action leuke stempels met mallen verkrijgbaar waren. Dus wij na de koffie op pad. Helaas vonden we ze niet maar natuurlijk wel een hoop andere spullen zoals mooie grote papierblokken enzo. Dus volgeladen weer terug naar huis. Maar Nicolette wist nog een action dus snel een afslag genomen en weer een andere Action in. En ja hoor, daar lagen er nog 2. Snel in ons mandje gedaan en natuurlijk ook hier weer spulletjes meegenomen. Nou, we komen het weekend wel weer door. Alsof we nog niet genoeg hebben haha..... Toen echt naar huis, boterhammetje eten en lekker aan de hobby.
 
Van de week heb ik heerlijk in het zonnetje gezeten met een lieve vriendin. Nog voor haar verjaardag. Ook voor haar had ik een bon in een doosje gedaan. Dit is zo makkelijk om te maken en zo leuk om te geven. Achterop heb ik een tekst gestempeld speciaal voor haar bedoeld. Na een moeilijk jaar is ze er bijna bovenop.
 
 
Deze verpakking doet mee bij:
 
 
Fijne dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9 opmerkingen:

 1. Leuke verpakking in een mooie kleur, en de Action blijf geweldig he met al zijn super leuke en betaalbare spullen, fijn weekend.
  GROETJES ADA

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze verpakking zie je echt heel veel en wat is ie leuk om er een fraai doosje van te maken! Je hebt er een speciale gift box van gemaakt voor je vriendin Carolien! Ja ik heb de stans stempels in mijn bezit via mijn knutsel vriendin die er als de kippen bij was. Ik ben ook altijd te laat, haha het is zo weg hè! Dankjewel voor je inzending aar het Scr@p-Cards Challenge blog!!!
  Lieve groetjes van Gerie en DT SCC

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie cadeauenvelop met een mooie kleur en heel mooi papier!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig cadeauverpakking heb je gemaakt Caroline....en wat zijn jullie gezellig op pad geweest samen!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi is je doosjes Caroline.
  Mooie tekststempel.
  Liefs Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik lees ook op heel veel blogs over die leuke stempels en malletjes bij de Action maar hier in Amsterdam zijn de artikelen al weg als de vakken nog gevuld worden :( Gelukkig hebben jullie er toch nog twee kunnen scoren ;) Je hebt een heel mooie cadeauverpakking voor jouw vriendin gemaakt Caroline!
  Gezellig dat je weer meedoet bij Scr@p-Cards! Dank je wel voor jouw deelname en succes :)
  Groetjes Chantal
  DT-lid Scr@p-Cards Challenge Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke cadeauverpakking, Caroline. Dat geeft toch meteen veel leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gezellig om zo samen op strooptocht te gaan Caroline. Je hebt een leuke en lieve cadeauverpakking om het cadeautje gemaakt. Ziet er heel fleurig uit met dat mooie papier. De tekst-stempel is zó waar...
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ps...dank je voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
   Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

   Verwijderen

Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten.
Ik lees ze altijd met veel plezier.

Lieve groetjes Caroline