Pagina's

zondag 17 juli 2022

Condoleancekaartje

 Hallo allemaal,

Verleden week zijn de ouders van mijn vriendin in 3 dagen alletwee overleden. Even kort: haar vader was na diverse vallen opgenomen. Omdat haar moeder al slecht ter been was en hevige hartkwalen had ging zij ook snel achteruit. Ze mochten samen op een zaal verblijven in een hospice. Toen haar man overleed, gaf zij het ook op. Fijn dat zij nu samen mogen zijn maar wat een verdriet voor de kinderen en kleinkinderen!
Dit kaartje heb ik voor haar en haar gezin gemaakt. Ik hiervoor de mal slimlinemal van MD gebruikt en verschillende plaatjes van Syta. Papier is van Noor!Design en de tekst van Crealies.


 Deze kaart doet mee bij
hobbyshopveldmaat

Fijne zonnige dag!


 

7 opmerkingen:

 1. Wat een verdrietig bericht Caroline…heel heftig, gecondoleerd. Je kaart voor de familie is heel mooi gedaan en zal zeker troost bieden.
  Groetjes Ellen G

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel verdrietig en heftig voor de nabestaanden, maar voor de ouders zelf, denk ik heel fijn. Je prachtige kaart zal zeker op prijs gesteld worden.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, wat heftig zeg voor de kinderen en kleinkinderen. Op zich lijkt het me mooi om "samen" heen te gaan als je allebei oud en mankerende bent.
  Je kaart is prachtig geworden.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een triest bericht. Je kaart is erg mooi geworden, Caroline!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig troostrijk kaartje voor je vriendin Caroline,zal haar troost geven in deze verdrietige tijd…ook zal ze later wel vrede kunnen hebben met de situatie denk ik, mooi om samen te gaan want een mens is niet gemaakt om alleen achter te blijven,samen met je grote liefde te gaan lijkt mij “ideaal” (ik zeg dit vaak tegen mijn man; hoop dat wij ter zijner tijd samen gaan) al is het altijd erg voor de kinderen…xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooi sfeervol kaartje wat een verdrietig verhaal maar de kaart zal de achterblijvers ongetwijfeld troost bieden
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele mooie kaart. Leuk gedaan met die mooie plaatje. Zo verdrietig voor je vriendin.
  Liefs Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten.
Ik lees ze altijd met veel plezier.

Lieve groetjes Caroline