Pagina's

woensdag 18 maart 2020

Kaartje voor mijn moeder

Hoi allemaal,

Vandaag een kaartje voor mijn moeder die vandaag jarig is. Normaal lopen Nicolette en ik dan de hele dag gezellig voor de catering maar dit jaar was het even anders. Vanmorgen vroeg zat ze al in het ziekenhuis met nog steeds hevige pijn aan haar heup. Ze wacht al op een nieuwe heup maar door het hele Corona virus is dus nu voorlopig uitgesteld. Vanmiddag even een bakkie gedaan en op afstand kushandjes gegeven....tja, ze  zitten toch in de risicogroep en kwetsbaar op het moment.

Het kaartje viel in goede aarde. Ze vond hem prachtig! Ik hem oud papier gebruikt van Marianne Design, het plaatje komt uit een agenda uit 2009!. De mallen zijn van Noor!Design.


Deze kaart doet mee bij:

Fijne avond!

12 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je moeder! Wat een schrik als je hoort dat ze in het ziekenhuis zijn. Alles loopt anders in deze tijd, hopelijk kan ze het nu met extra medicatie nog even volhouden hè. Mooie kaart heb je gemaakt voor je moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de verjaardag van je Moeder. Jammer dat ze zoveel pijn heeft aan haar heup, en nog een poos moet wachten op een nieuwe. Jij hebt ook een prachtige kaart voor haar gemaakt. Ze heeft wel geluk met twee van die knutselende dochters!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie feestelijke kaart voor jullie moeder Caroline en wat balen dat ze zo haar verjaardag moet vieren, wat leven we toch momenteel in een rollercoaster...Lieve groetjes xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt een prachtige kaart voor mama gemaakt.
  Volgens jaar maken we er weer een feestje van.
  Liefs Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik las het al bij Nicolette. Wat sneu nou toch.
  Je hebt een pracht van een kaart voor haar gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik las het al bij je zus, wát ontzettend sneu allemaal voor je moeder en zó akelig dat je haar nu niet extra kunt knuffelen. Maar van je mooie kaart kan ze gelukkig wel volop genieten.
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kom net bij Nicolette vandaan en las het al van je moeder. Wat ontzettend vervelend voor haar. Hopelijk kunnen ze de pijn onder controle houden.
  je kaart voor haar is in elk geval een heel mooie! Nu ga ik nog even bij de Egel kaart kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je moeder de kaart mooi vond en wat naar dat ze nu zoveel pijn heeft, ik hoop toch dat de operatie niet meer lang op zich zal laten wachten,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. This is really lovely. Sweet image and lovely details. Thanks for joining us over at Scrapping4Fun Challenges and good luck. :)

  - Hanna, DT

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lovely card! Thanks for joining us at Cardz 4 galz!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beautiful card. Thanks for joining us at Cardz for Galz.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. What a very pretty and sweet card! I love all the details on it and textures! Thanks for joining us at Craft-Dee BowZ! --Gail

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten.
Ik lees ze altijd met veel plezier.

Lieve groetjes Caroline