Pagina's

vrijdag 28 juli 2017

Afscheid nemen bestaat (niet)


Hallo allemaal, 

Afscheid nemen. Dat doe ik vandaag als designer bij Scrapplezier. Ik heb een aantal maanden als designer bezig mogen zijn op dit leuke blog maar ik heb een keuze gemaakt om hiermee te stoppen. Te druk met andere dingen en dan moet je soms kiezen. Maar nu kan ik ook weer zelf met de challenges mee gaan doen haha.

Ander afscheid is van onze jongste dochter die vanaf vanavond met haar vriend gaat samenwonen. De afgelopen maanden zijn we, zoals jullie misschien nog wel weten, druk in hun huis bezig geweest. Vandaag hebben we samen het huis nog een keertje schoongemaakt en zijn we bezig geweest om alles in te richten.  Zo mooi is het geworden! Een paleisje! Vanavond nog wat laatste dingen kopen bij Ikea en dan riiden we naar haar door, drinken nog even gezellig een glaasje en dan is het loslaten...... het laatste kind de deur uit.......nieuwe fase maar ook weer goed. En gelukkig is het niet zo ver bij ons vandaan, 8 km, vlakbij mijn zus Nicolette, dus altijd goed te combineren haha.

Maar dan mijn creatie dus van vandaag. Ik wilde altijd al eens een lollypop maken en heb dit als een steker gemaakt die in de emmer zit waar ik allemaal lekkere dingen in heb gedaan voor vanavond en morgenochtend zodat ze samen lekker kunnen ontbijten. Een soort overlevingspakket haha.  Ik heb de lollypop in etappes op de foto gezet.






Deze creatie doet mee bij:

crafting-with-friends - anything goes 48
craftysentiments - anything goes
DOING Life - challenge 12
fussyandfancychallenge - anything goes
de-egel - monochrome
inkychicks - use a sentiment instead of an image
lovetoscrapchallengeblog - anything goes 99
vintage and more (via facebook) - alles behalve een kaartje

Fijne dag!




18 opmerkingen:

  1. Wat heb je dit schitterend gemaakt, een prachtig cadeau voor je dochter. Ja... loslaten... een moeilijk proces! Gelukkig woont ze nog redelijk dicht in de buurt en is een bezoekje gauw gedaan, groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende lollypop heb je als afscheidscadeau gemaakt Caroline! Klinkt leuk, een emmer vol als overlevingspakket! Fijn dat ze in de buurt blijft wonen, dicht bij Nicolette...dan is het goed, toch?
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super leuke lollypop is dit Caroline. Zo mooi gemaakt en mooie details te zien. Veel sterkte met het loslaten, maar dat zal vast goed komen. En leuk een nieuwe dorpsgenoot er bij :)
    Liefs Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Supermooie lolliepop heb je gemaak!
    Sterkte met het uitvliegen van jullie dochter...altijd ff slikken!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat prachtig is deze lollykaart. Supermooi gemaakt en heel leuk zoals je er een mooie bestemming voor hebt gegeven. Leuk om af en toe designer te zijn.... maar je moet er tijd voor hebben. Je zou zeggen je hebt nu wat meer tijd nu je jongste dochter het huis uit is...... groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk om te zien hoe je lollypop gemaakt is, leuk om deze te gebruiken als afscheid voor je dochter en vriend, zal wel vreemd zijn, nu ze allemaal uitgevlogen zijn..maar dat went weer snel,je hebt de lollypop mooi aangekleed,
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooi kado heb je zo voor je dochter gemaakt Caroline. Die krijgt vast wel een ereplaats in haar huis. Kan ze iedere dag even aan je denken. Prachtig gedaan.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige lollipop heb je gemaakt!! Super vind ik hem. En leuk dat je het in stappen laat zien. Spannend voor je dochter en voor jullie nu echt de laatste is uitgevlogen. Wel een prettig idee dat ze bij Nicolette in de buurt wonen!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw...dat ziet er mooi uit, Caroline. En wat een leuk idee om een soort overlevingspakket te maken voor de eerste avond en ochtend. Dat zal zeker in de smaak vallen en zo'n mooie steker erbij maakt het dan helemaal af!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ja....gemengde gevoelens he Caroline.....ik ken het! Wat een leuk idee om een pakket te maken voor ze....dat is super welkom!
    Je hebt een prachtige lollipop gemaakt!
    Groetjes en een fijn weekend,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuk idee om een soort overlevingspakket te maken voor je dochter haar eerste weekend in haar eigen paleisje. Je lollypop is een plaatje geworden en die kunnen ze leuk bewaren. Gelukkig is ze niet ver weg gaan wonen en kun je lekker aanwippen op z'n tijd.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. PS...ik vergeet je te bedanken voor je deelname aan de challenge bij De Egel. Leuk dat je meedoet :)

      Verwijderen
  12. een emmer vol lekkers, leuk idee, toffe versiering voor erbij!
    en leuk dat ze nog dichtbij woont, nog op fietsafstand, ik woon 65 km van bij mijn ouders, nu enkel nog mijn pa. Dan kan je al niet eens zomaar binnenwippen.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Really beautiful lollipop-card. I really like this kind of card :) Thanks a lot for joining us at Fussy and Fancy! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gezellig dat je meedoet met onze 'Monochroom' Challenge !
    Bedankt voor je deelname en veel succes.
    http://de-egel.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  15. How fun! And so beautiful and creative. Love this! Hugs, Autumn

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Beautiful lollipop card and love the flowers and lace--Thank you for joining us at Crafting With Friends
    Carol DT x

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat gaaf is deze zeg! Nog nooit gemaakt, moet het ook maar eens proberen. Leuk om een overlevingspakket te maken. En gelukkig bij je in de buurt, je gaat een nieuwe fase in. We vinden het heel erg leuk dat je met de uitdaging van de Egel meedoet. Groeten, Nelleke DT

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten.
Ik lees ze altijd met veel plezier.

Lieve groetjes Caroline