Pagina's

donderdag 29 augustus 2024

Kerstkaartje week 35

 Hoi allemaal,

 Deze week vier borduurkaartjes die ik in de vakantie heb gemaakt. Patroontjes zijn allemaal van Stitch and do


Deze kaart doet mee bij:
52weekstochristmas

 




 Fijne dag!

 

zondag 25 augustus 2024

Gefeliciteerd

 Hoi allemaal,

 Vandaag  een kaartje in een weer bijzonder model. Altijd leuk om zoiets te maken. Papier is van Maja, plaatje van Syta en mallen zijn van Crealies. De tekst is volgens mij van Nellie Snellen. Ik word gecorrigeerd door Nicolette hihi, de tekst is van Marianne Desgin.

De gymschoenen komen uit China.

 


 

 Verder ben ik niet zo heel veel op blogger. Mede door de warmte op mijn zolderkamer en gewoon geen inspiratie maar ook omdat ik met iets anders bezig ben waar ik nog niet veel over kan zeggen. Daar gaat een hoop tijd in zitten maar zo leuk! 
Wat ik ook moeilijk vind is het reageren bij iedereen. Ik vind het zelf ook leuk om reacties te krijgen maar er gaat zoveel tijd in zitten om bij iedereen te reageren. Ik hoop dat jullie dit begrijpen en misschien zelf ook wel zo ervaren? Het is dus geen onwil want ik zie jullie kaartjes vaak wel maar ja, dan is er zo bijna een uur voorbij en heb ik zelf nog niks gedaan.....
In ieder geval vind ik het altijd wel gezellig!
 
Fijne dag!
 

 

donderdag 22 augustus 2024

Kerstkaartje(s) week 34

 Hoi allemaal,

Ik heb laatst nog een nieuwe mal van Studio Light gekocht. Ik heb er voorlopig even 3 kaartjes mee gemaakt. Is dat ook weer gebeurd haha.


Deze kaart doet mee bij:
52weekstochristmas



Fijne dag!




woensdag 21 augustus 2024

Angelique is jarig

 Hoi allemaal,

Vandaag is Angelique jarig en dit kaartje is naar toe gegaan. Materialen zijn van Md en Joy Crafts. En natuurlijk hoop ik dat het kaartje al is aangekomen.


Deze kaart doet mee bij:
daisychainchallenge
creationsinpink

Fijne dag!


 

dinsdag 20 augustus 2024

Cocola la la la

 Hoi allemaal,

Mijn nichtje was verleden week jarig. Ik had me alleen voorgenomen dit jaar geen kaartjes meer naar de neven en nichten te sturen. Totaal vergeten dus ze boft dat zij er nog eentje kreeg. Ik heb de chocolademal van MD weer een keer gebruikt. Hangt hier alleen maar mooi te wezen aan mijn mallenbord dus hoog tijd haha.
Papier is al oud, geen idee meer waar van. De tekst zijn ook van MD.


Deze kaart doet mee bij:
daisychainchallenge
carlinskaartenparadijs

Fijne dag!




maandag 19 augustus 2024

Herfstkaartje

 Hoi allemaal,

Vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor Gerda's Hobbyshop. Ik heb het papier van Craft o clock van verleden jaar weer een keertje gebruikt maar nu met een mal van SL die Nicolette pas nieuw heeft gekocht en die ik mocht lenen. De tekst is van MD. Ik dacht het kaartje nog te linken bij Double D maar die bleek gisteren voorbij te zijn haha

 


Zaterdag kwamen de kleine meisjes slapen en gisteravond na het eten hebben we ze weer lekker op de fiets thuis gebracht. Een hoop gedaan, was weer intensief na een paar weekjes vakantie haha. Maar goed dat Arie thuis was. Op de fiets gisteravond ws het al wat frisser en bij gebrek aan jasjes kregen ze een t shirt van Arie aan. Hilarisch maar lekker lang haha. Dat deden we vroeger ook op vakantie als we aan het fietsen waren en de meiden kregen het koud. Dan trok Arie zijn shirt uit en die kregen ze dan aan. Eline wist het nog wel toen we gisteravond zo bij ze aankwamen.

Zo weer even lekker sporten. Huh? zeg ik dat? Ik hou totaal niet van sporten of sportscholen maar ik heb nu iets ontdekt wat zo lekker is voor mijn lichaam en wat ik ook nog eens leuk vind.
20 minuten bodytec. Kijk hier maar even wat het is. Heerlijk en lekker snel klaar en geen flitsende mensen om je heen!

Fijne dag!


vrijdag 16 augustus 2024

kaartje voor Ed

 Hoi allemaal,

Ik zou jullie nog een kaartje laten zien die ik voor onze schoonzoon, Ed, heb gemaakt. Natuurlijk zien jullie meteen wat zijn hobby is. Gezellig voetbal kijken met vrienden met een drankje en een hapje. Helaas niet meer zelf voetballen door blessuren, zo gezond he sporten haha. 

ik heb als basis een mal gebruikt van DDBD, papier, tekstmal en voetbal  zijn van MD. Plaatje is van Syta.

Deze kaart doet mee bij:
carlinskaartenparadijs

 En ik heb de foto's van onze nieuwe wc heeft opnieuw geplaats, ik zag dat je ze niet goed kon openen. Dus voor wie nog een keer wil kijken...... klik hier

En ik heb nog 2 leuke toppertjes


 Fijne dag!

 

donderdag 15 augustus 2024

Kerstkaartje week 33 (en nieuwe wc)

 Hoi allemaal,

Vandaag nog maar een keer de kerstbal van MD. Ik heb nu de kerstbal alleen gebruikt, dus zonder op een kaart te gebruiken. De meeste materialen zijn van MD.




Deze kaart doet mee bij:
52weekstochristmas

En nog even wat foto's van onze nieuwe wc voor als jullie dat leuk vinden. Ik neem aan dat jullie wel zien wat de voor en wat de na foto's zijn hihi

Fijne dag!


 


 

woensdag 14 augustus 2024

Zomers schudkaartje

 Goeiemorgen allemaal,

Daar ben ik eindelijk weer na een paar hete dagen. Het is op mijn zolderkamer dan niet te doen dus veel beneden zitten naaien terwijl de wc werd vernieuwd. En dat duurde...... tot zondagavond. Toen was het eindelijk klaar! Hij werkte niet snel maar wel ontzettend netjes. Het resultaat mag er zijn en we zijn er erg blij mee. Daarna volgde natuurlijk het schoonmaken in de bloedhitte haha. Ik moet de wc nog even gezellig aankleden, foto's volgen snel.

Dus nu eindelijk weer een kaartje. Ik heb hierbij papier gebruikt van Mintay Papers Coastal Memories. Verder de verrekijker en tekst van MD. De plaatjes horen ook bij het papierblok.


Deze kaart doet mee bij:
hobbyshopveldmaat
knutselsenkadootjes

Fijne dag!


 

zaterdag 10 augustus 2024

Zomerse kaartjes

 Hoi allemaal,

Deze keer wat zomerse kaartjes die nu bij Gerda in de winkel mogen staan!De plaatjes zijn natuurlijk van Gerda zelf en voor de rest verschillende materialen gebruikt. Veel van MD trouwens.






En de wc schiet niet echt op. Van een staande pot naar hangend moest er wat gebikt worden ivm de waterleiding die in het beton zat gegoten. Ook de leiding van het fonteintjes moest uitgefreesd worden dus vandaag gaat die beste man ook nog door. Het tegelen is op de vloer en muren klaar. Het ziet er al mooi uit. Maar dat stof!!!! Dat is het enige wat ik niet leuk vind....maar ik weet het.... het resultaat.....

Fijne dag!


 

donderdag 8 augustus 2024

Kerstkaartje week 32

 Hoi allemaal,

Afgelopen vrijdag zijn Nicolette en ik een dagje naar Gerda's Hobbyshop geweest. Heerlijk heel de dag alle bakjes (nou ja, de meeste) doorlopen en op gemak alles bekijken. We werden weer hartelijk welkom geheten door Gerda en konden meteen onze kaarten gegeven. Toch even leuker dan steeds opsturen.

En natuurlijk hebben we veel gekocht haha. Onder andere veel nieuwe spullen van Marianne Design waaronder het mooie papier en deze mooie kerstbal. Hier meteen de nieuwe plaatjes in gebruikt. Ik heb er een aantal gemaakt maar laat er nu even 2 zien.



Deze kaart doet mee bij:
52weekstochristmas

Fijne dag!


 

woensdag 7 augustus 2024

Zomaar een kaartje

 Hoi allemaal,

Ik heb dit kaartje naar Wilma gestuurd die nog steeds in een vervangende woning verblijft. Een borduurkaartje met een plaatje van Precious Marieke.

En vandaag wordt bij ons de oude toilet beneden gesloopt. Na 25 jaar mocht er wel eens een nieuwe inrichting komen. Ik ga straks op de koffie bij een vriendin, even de herrie ontvluchten.

Fijne dag!



maandag 5 augustus 2024

Communicatie

 Hoi allemaal,

Daar ben ik nog een keer. Helemaal vergeten om mijn kaartje te laten zien voor onze lopende challenge bij: 2sistersontheblog. Daar willen we deze maand iets van communicatie zien op je kaart. Ik heb de ouderwetse typemachine gebruikt op mijn kaartje.


Je kan meedoen tm 30 augustus 20.00 uur



IJsjes op je kaart

 Hoi allemaal,

Vandaag een ijsjeskaart die al een tijdje geleden naar mijn achternichtje ging. Plaatje is van Daantje, tekst van MD en het papier weet ik niet meer....

Deze kaart doet mee bij:
kaartjes-inspiratie-challenges
scrapping4funchallenges
h girlzcreativecrafts

Fijne dag, met misschien wel een lekker ijsje


 

donderdag 1 augustus 2024

Kerstkaartje(s) week 31

 Hoi allemaal,

Vandaag weer wat borduurkaartjes. Ik heb het sinds de vakantie weer opgepakt omdat je dit heerlijk buiten kunt doen. Ik laat er een aantal zien.

Deze kaart doet mee bij:
52weekstochristmas

***

***


Fijne dag!