Pagina's

maandag 28 oktober 2024

Geuren en kleuren van de herfst

 Hallo allemaal,

Leuk dat er deze maand ook challenges met pompoenen zijn want oktober, halloween, daar heb ik echt niks mee. En toevallig had ik nog een kaartje in mijn mapje zitten.

Deze kaart doet mee bij:
knutselsenkadootjes
kaartjes-inspiratie-challenges

En afgelopen weekend kwamen de meisjes weer logeren, dit keer met Eline erbij omdat Ed op vriendenweekend was. En wat was het mooi weer! We zijn dus lekker naar buiten gegaan, zaterdagmiddag appels plukken, was zo gezellig! Bij thuiskomst popcorn bakken, handig dat de pan een glazen deksel had want zo konden we het zien ploppen!
En toen kwam het uurtje tijdsverschil. Daar houden kinderen dus geen rekening mee dus om 7.15 uur zaten we gezellig te ontbijten met elkaar haha. Ach, we hadden zo nog een lange dag.....maar van mij hoeft dat uurtje zomertijd niet hoor, afschaffen maar!

Fijne dag!



donderdag 24 oktober 2024

kerstkaartje week 43 en leuke kleren te zien

 Hoi allemaal,

Mijn kaartje van deze week is lekker vrolijk. Gemaakt met het nieuwe papier en plaatjes van MD. Die heb ik verwerkt op de ticketmal van Sl. Bij de tekst bovenaan heb ik de meeste sterren eraf gehaald. De boompjes zijn van Ali en de tekst is ook van MD


Deze kaart doet mee bij:
  52weekstochristmas

En op verzoek (van GerJanne) nog wat kleertjes die ik de laatste tijd heb gemaakt. Zoals jullie misschien wel weten mag ik ook voor de stoffenwinkel in de buurt voorbeelden maken die dan in de winkel komen te hangen. Dit heb ik laatst o.a. gemaakt voor de stoffenwinkel. Natuurlijk nog veel meer maar dan kan je zien op: https://www.instagram.com/2020littleluna

   

 

 

Ook voor Evi en Ella ben ik druk bezig geweest: 

    verjaardagsjurk voor Evi

 

En deze trui heb ik zelf bedrukt met de bloemen die ik erop gestreken heb. Zo kan je een eenvoudige trui opleuken.

Ik hoop dat jullie dit ook leuk vinden om te zien.

Fijne dag!