Pagina's

maandag 8 juli 2024

Voor een sterrenkindje

 Hoi allemaal,

Voor de vriendin (en partner) van Lianne maakte ik pas dit kaartje die hun 3e kindje tijdens de zwangerschap levenloos ter wereld moest brengen. De 1e keer hebben ze dit meegemaakt rond de 7 maanden (2020), nu eerder in de zwangerschap. Ook vroeg ze me via Lianne om een omslagdoekje te maken waarin ze hun kindje konden wikkelen na de geboorte. Dit was het moeilijkste naaiwerk wat ik ooit heb moeten doen.


Een mooie dag voor iedereen!


 


16 opmerkingen:

  1. wat een mooi kaartje, met het mooie papier en de simpele details dat geeft vast heel veel troost, ik begrijp dat het moeilijk geweest moet zijn om zo'n omslagdoekje te maken, maar ze zullen er vast heel blij mee zijn
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi kaartje zo sierlijk. Er is niets erger dan je baby verliezen, het verdriet wat het met zich meebrengt dat blijft. Zeker was dit moeilijk voor om de omslag doek te maken maar van onschatbare waarde voor de ouders.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart Caroline.
    Dat brengt hun vast troost.
    Inderdaad een moeilijke opdracht om een omslag doek te maken.
    Sterkte voor iedereen.
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een mooi kaartje waar ze veel troost uit zullen halen. Wat lief dat je ook een omslagdoek hebt gemaakt!!!
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een mooie uitwerking voor deze gelegenheid, zal zeker goed ontvangen zijn! Ik maakte er begin dit jaar ook eentje en het viel me op dat er, tijdens het maken heel veel door je heen gaat. Ik zat er helemaal in en vond het “fijn” dat me werd gevraagd er ééntje te maken!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je een mooie troostrijke kaart voor het jonge stel gemaakt. Lijkt me zeker emotioneel om een omslag doek voor hun te maken. sterkte ermee. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een prachtige kaart voor deze verdrietige gelegenheid. Wat fijn dat je die wens van de omslagdoek in vervulling kon laten gaan.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi rustig kaartje voor het sterrenkindje. Ik zou het er ook moeilijk mee hebben om zoiets te maken. Dit lezen brengt al tranen in mijn ogen, denkend aan ons sterrenkindje die volgende maand zes jaar zou worden.
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een mooi kaartje voor een heel treurige gelegenheid! Kan me voorstellen dat een omslagdoek maken nu heel moeilijk is! Veel sterkte en groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie kaart voor deze verdrietige gelegenheid Caroline en logisch dat je het moeilijk had met het maken van de omslagdoek maar wat mooi dat je deze wens kon vervullen. Op deze manier geef je toch steun in deze verdrietige situatie.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ook voor mij is dat heel moeilijk om zo'n kaartje te maken, maar het is een hele mooie kaart geworden en dan het naaiwerk er nog bij, geeft wel voldoening denk ik.
    Ik hoop dat het met jouw rug inmiddels wat beter gaat,
    Groetjes,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een mooie kaart heb je voor hen gemaakt en een eer dat je de doek mocht maken, maar wat de rest ook al zegt, het geeft een dubbel gevoel.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ffffff....... dat is heftig Caroline! Een kaartje maken is al moeilijk en dat heb je heel mooi gedaan! Maar een doek waarvan je weet dat dat kindje erin komt te liggen!! Dat lijkt me heel moeilijk. Jou kennende is dat je goed afgegaan. Ook wel mooi aan de andere kant, dat je dat voor de vriendin (en partner) van Lianne hebt kunnen doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een mooie kaart voor zo'n verdrietige gebeurtenis. Heel moeilijk om een omslagdoek te maken, maar ook mooi om zo steun te kunnen bieden.
    Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtige kaart voor deze verdrietige gebeurtenis. Toch wel een eer dat ze gevraagd hebben of jij een omslagdoek wilde maken (al geloof ik graag dat dit best moeilijk was).
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat lijkt me dit intens om op deze manier iets te maken voor hen. Het zal vast een bemoediging en troost zijn om dit verdriet een plekje te kunnen geven. Mooi dat je dit hebt willen doen.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten.
Ik lees ze altijd met veel plezier.

Lieve groetjes Caroline